Mer info om

Mina tjänster

 Mer än 1000 filmer i det korta formatet har jag gjort under mina drygt 35-år på Sveriges Television. Både korta nyhetsreportage över dagen, eller det långa och tålmodiga arbetet som gömmer sig bakom jobbet med en dokumentärfilm är genrer som jag till fullo behärskar. En unik kunskap som jag är ganska ensam om att behärska och med en väl inövad fingertoppskänsla hjälper jag Er att från ax till limpa med Er nästa film,kort eller lång. Jag jobbar lika bra i Malmö som i Luleå, drivkraften är en bra film – inte avståndet.

Företagsfilm

Jag gör din nästa företagsfilm eller kanske rekryteringsvideo. Har du en idé så har jag verktygen att hjälpa dig göra din film till en succé. Kontakta mig så jobbar vi vidare. 

Fotografering

Jag har alltid min stillbildskamera i bagaget när jag träffar mina kunder. En bild på företagets anställda, eller kanske någon bild till hemsidan, jag är alltid beredd

Dokumentärfilm

En dokumentärfilm det är en film som beskriver en lite längre “story” en berättelse på kanske 30- minuter eller längre. Jag har stor erfarenhet av att berätta även i det längre formatet. En “fingertoppskänsla” som inte alla besitter – att spegla en människas vardag, eller kanske en längre tillverkningsprocess på Ert företag. Möjligheterna är stora i det här formatet och oftast ett sätt att jobba på där filmen växer fram efterhand.

 

Speakerinläsning

Jag har lång och gedigen erfarenhet av att skriva och läsa speakertexter till filmer och reportage. Jag kan även hjälpa Er med att redigera något ni själva har filmat. Jag hjälper er med att strukturera upp er film med snygg klippning, färgkorrigeringar musik text och kanske en speakertext.

 

Andra tjänster

Förutom dessa tjänster kan jag också hjälpta till med att digitalisera era gamla diabilder, pappersbilder samt värdefulla familjedokument till digitala filer

Priser

Ingen film är den andra lik och förutsättningarna och tidsåtgången kan skilja mycket, därför redovisar jag inte min prisbild här. Jag jobbar både löpande och med ett fast pris.

Saker som påverkar priset är om det är många olika inspelningsplatser och resor mellan dem samt om det krävs fler medarbetare på en inspelning.    Filmning från en drönare eller kanske avancerad grafik gör att priset stiger. Men mitt “okrångliga” sätt att jobba på kan i många fall kapa notan rätt mycket – utan att tumma på kvaliten 

 

Jag är flexibel, jobbar “okrångligt” och utgår från er idé och budget