Mer info om

Mina tjänster

Jag gör film om Ert företag både korta och lite längre. Rekryteringvideo eller kanske en film som dokumenterar ett event över en dag. Att berätta på ett enkelt sätt så att alla förstår är min drivkraft och jag blir inte nöjd föränn du som kund är det. Fachination, identifikation och information är de tre grundpelarna som jag arbetar med i alla mina filmer.

Företagsfilm

Jag gör din nästa företagsfilm eller kanske rekryteringsvideo. Har du en idé så har jag verktygen att hjälpa dig göra din film till en succé. Kontakta mig så jobbar vi vidare. 

Fotografering

Jag är även stillbildsfotograf med inriktning på dokumentärfotografering, porträtt, bröllop och mingel av alla det slag kan vara ett företagsevent eller en helt vanlig släktmiddag.

Dokumentärfilm

Jag hjälper dig att göra en längre eller lite kortare dokumentärfilm. Kan handla om att porträttera en person inför en utställning eller att under en längre tid dokumentera arbetet på en bondgård.

Även här hjälper jag er från idé och fram till att filmen är färdig. Jag har stor erfarenhet av det dokumentära berättandet med flera egna dokumentärfilmer och reportage i bagaget och som journalist med lång erfarenhet kan jag dramaturgiskt hjälpa er med berättelsen.

Speakerinläsning

Jag har lång och gedigen erfarenhet av att skriva och läsa speakertexter till filmer och reportage. Även att hjäpa er att ”få ordning” på videoinspelningar som ni inte vet vad ni ska göra med. Jag hjälper er med att strukturera upp er film med snygg klippning, färgkorrigeringar musik text och kanske en speakertext.

Konsultera mig så lovar jag att ni kommer att bli glatt överraskade hur bra det kan bli.

Andra tjänster

Förutom dessa tjänster kan jag också hjälpta till med att digitalisera era gamla diabilder, pappersbilder samt värdefulla familjedokument till digitala dokument.

Priser

Följande priser är enligt 2023 års journalistavtal.
Riktpriser som naturligtvis kan förhandlas beroende på uppdragets art.

Timtaxa film och fotografering samt redigering 1224 plus moms

Dagsarvode 8752 kronor plus moms

Manus samt planering 1094 kronor plus moms

Jag är flexibel, jobbar snabbt och utgår från er idé och budget